S-ar putea zice c-am dat-o in bara!

13:23 Posted In , , Edit This 0 Comments »
Ca orice pasager zilnic al oricarui metrou care ma duce mai rapid la Crangasi, statia mea de bastina, am parte de momente mai mult sau mai putin dubioase de o frecventa de-a dreptul ingrijoratoare. N-am gasit pana acum o justificare stiintifica a acestor anomalii, dar am vaga impresie ca numai ghinionul/neindemanarea mea de toate zilele poate fi raspunsul. La urma urmei, am pierdut sirul pisicilor negre care mi-au calcat de-a lungul timpului calea.

Joi seara ma hurducanam frumos in metrou, plictisita de moarte, agatata alene de-o bara, cand la gara - minune! - intra un roaker dragut. Pleata satena, tricou cu Black Sabbath, tot arsenalu'. Se agata de aceeasi bara ca si mine.

A urmat firescul schimb de priviri intai timide, ezitante, pentru ca mai apoi sa se transforme in pline de speranta si zambete de ambele parti. Totul mergea cum nu se poate mai bine. Mai mult, metroul pune o frana spectaculoasa, iar mainile ni se ating pret de o clipa (complet accidental, jur pe onoarea-mi de cercetasa!!!).

La nici 30 de secunde de la fericitul eveniment, tipul incepe sa se dea cu capul de bara. Suficient de tare, as zice, avand in vedere ca vibra bara. Impactul pe care acest gest l-a provocat asupra mea este greu de descris! Soc e putin spus. Insumati asta cu jignirea personala (wtf, dude, i'm not THAT ugly). Probabil si cu ceva simt al ridicolului, de vreme ce cu greu m-am abtinut sa nu ma bufneasca rasul.

Cand am coborat eu la crangasi, tipul inca se mai dadea cu capul de bara. Sper ca a terminat macar dupa ce am iesit din raza sa vizuala - nu vreau sa ma simt vinovata pentru traumatismele craniene ale nimanui!

Au fost multiple interpretari - pornind de la ipoteza ca tipul era crestin ultrafervent si ca l-am indus in pacat, pana la cea ca era cuplat. N-am idee care e explicatia. Stiu doar un lucru: trimiteti-mi si mie de-acum oameni care nu simt nevoia sa se automutileze dupa un flirt! Mersi! :))

0 comentarii: