destin?!

05:05 Posted In , , Edit This 1 Comment »
Ma depaseste cum puteau/pot unii sa traiasca intr-o lume in care erau convinsi ca nu reprezinta nici cat cea mai mica molecula in comparatie cu imensitatea Pamantului. In care au un destin oarecare, sau poate unul planificat cu atentie, moment cu moment, pas cu pas, rasuflare cu rasuflare si pe care nu-l pot altera in niciun mod.

Mie toata tarasenia asta imi suna groaznic de deprimant, ca sa nu mai spun artificial si, intr-o oarecare masura, claustrofobic. De ce sa plasezi singur, prin convingerile tale, intr-o lume in care esti prin definitie incatusat?

Eu as putea sa te scot zilele astea la o bere. Pentru ca-mi placi. Sau as putea sa nu o fac. Daca asta tot nu-mi altereaza in niciun fel destinul, cum sustin ei, de ce as face-o? Vom ajunge oricum in acelasi punct la un moment dat, datorita modului in care ne-au fost tesute vietile. Si atunci, in luna x, ziua y, ora z, potecile ni se vor intersecta. C-asa zice destinu'.

Imi place insa prea mult sa am impresia de control. Asa ca, orice-or zice stelele, si zodiile, si drumurile noastre astrale, imi voi asuma riscul. Berea ma va face molecula-regina a tuturor celorlate molecule. HAHAHAHAHA!
Si ce petrecere va fi atunci...

P.S.: E 5 martie si ninge in draci! Call that destiny, or what?!

1 comentarii:

Program liga 1 spunea...

Buna ziua
Va deranjez pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi um mail la adresa iacob_ctin@yahoo.com cu titlul pe care il doriti si linkul
O zi buna va doresc